Joomla TemplatesWeb HostingFree Money
Home
 
Welkom

Welkom op de site van Ron van Leeuwen. Op deze site tref je persoonlijke informatie, weblog, laatste twitterberichten en het fotoalbum aan. Wil je contact, dan kan dat via het reactieformulier. Aan de linkerkant in het menu zie je links naar allerlei andere sites en zo nu en dan een poll om je mening te geven.

 
Werk en competenties

Ik werk als communicatieadviseur/persvoorlichter op het gerechtshof Amsterdam. Na een loopbaan die van griffiemedewerker, applicatie-, netwerk- en systeembeheerder naar webmaster ging, kreeg ik begin 2000 diverse communicatietaken. Dat betekende terug naar school. In 3 jaar tijd behaalde ik het Nima A en het NCOI Interne- en concerncommunicatie B diploma.

Ik verzorg de pers- en publieksvoorlichting en doe de (eind)redactie van het inter- en intranet. Daarnaast beheer ik het twitteraccount van het gerechtshof.

Uiteraard beheers ik de meeste Office pakketten. Daarnaast kan ik uit de voeten met CMS applicaties als Joomla en Sharepoint. Voor een presentatie in Prezi draai ik mijn hand niet om. WordPress heeft weinig geheimen voor mij.
De laatste 2 jaar ben ik mij gaan verdiepen in alle sociale media. Op Yammer en Pleio ben ik zeer regelmatig professioneel te vinden. Privé voornamelijk op Twitter en Facebook.

 
Fotoalbum

Bij een persoonlijke site mag een fotoalbum uiteraard niet ontbreken. Via de Gallery kun je diverse albums bekijken. De meeste van de albums zijn vrij toegankelijk, anderen afgesloten met een wachtwoord.

 
Social media en weblog

Naast deze site is er ook een weblog voor de grotere artikelen en twitter voor de kleine actuele op- en aanmerkingen. De weblog en twitter staan los van de site, maar via de tabbladen te openen. De laatste drie tweets (berichtjes) van mij zijn hier op deze pagina te lezen.


Laatst geschreven weblog: "moet ik mij zorgen maken om mijn wedstrijduitslagen?"

Tip: wil je zelf ook aan de slag met Twitter? Download en lees dit handzame boekje van Paulus Veltman. Daarna kun je gelijk aan de slag. Misschien kom ik je dan wel tegen in mijn timeline.

Ik heb ook een facebookpagina, Google+account en voor de profesionele kant een LinkedIn site.

 
Twitter

 
Sport

de tocht naar de Ventoux

 

Ik ben een duursporter. Na jarenlang actief te zijn geweest in de triatlon, heb ik mij gespecialiseerd in lange afstandlopen. Mijn beste prestaties zijn driemaal deelname aan de hele triatlon (3,8 km zwemmen - 180 km fietsen - 42,2 km hardlopen). Ook mijn tijd onder de drie uur op de marathon beschouw ik als een hoogtepunt. In 2010 beklom ik op mijn fiets de Mont Ventoux. Op mijn palmares staat ook het bereiken van de top van de Alp d' Huez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Joomla Templates designed by Web Hosting